Chris van den Heuvel, Uw muziekdocent aan huis

Instrumenten

De leerling krijgt naast het oefenmateriaal een liedje dat hij of zij zelf uitkiest en op maat wordt gearrangeerd door Chris van den Heuvel.

Piano

Pianoles door Chris van den Heuvel

De mogelijkheid bestaat om voor klassiek of lichte muziek te kiezen. Een combinatie is ook mogelijk, alles gaat in overleg met de leerling. Als afgestudeerd pianist aan het conservatorium te Enschede in klassieke en lichte muziek kan ik de leerling uitstekend begeleiden.

Keyboards

Voor keyboards heb ik jaren ervaring als invalsdocent op verschillende muziekscholen in Overijssel en Gelderland, waardoor ik als docent over de nodige capaciteiten beschik.

Koperinstrumenten

Koperen blaasinstrumenten les Chris van den Heuvel

Als afgestudeerd Tubaist aan het Sweelinck conservatorium te Amsterdam heb ik de bevoegdheid en kennis om les te geven in verschillende blaasinstrumenten. Naast Tubaist van de Koninklijke Militaire Kapel "Johan Willem Friso" te Assen heb ik ook verschillende workshops in binnen- en buitenland verzorgd.

Zang

Zangles Chris van den Heuvel

Door mijn vele optredens bij verschillende muzikale concepten heb ik veel ervaring in het zingen, als zangcoach kan ik de leerling begeleiden en samen met een stukje performance naar een hoger niveau brengen.

Piano - Zang

Er zijn mensen die zingen en daarbij zichzelf willen begeleiden op piano of omgekeerd. Ik kan de motoriek op beide fronten begeleiden, jouw optreden zal een boost maken zodra je beide kanten van deze techniek beheerst.

Kapel- & Bandcoaching

De afgelopen 25 jaar heb ik verschillende kapellen begeleid, ook ben ik 15 jaar jurylid bij de KNFM afdeling blaaskapellen. Als pianist / toetsenist / zanger ken ik de bandcultuur en kan al mijn ervaringen met jullie delen. Ook heb ik met vele artiesten en muzikanten van verschillende topbands in Nederland samengewerkt.

Componeren / Arrangeren

Je eigen nummer schrijven of arrangeren, hoe doe je dat, waar moet je op letten? Hierbij kan ik je ondersteunen met mijn ervaringen als componist, arrangeur van eigen liedjes en arrangementen geschreven voor bigbands, harmonieorkesten maar ook kleinere ensembles.

© BasisWeb